Pomplemos

#Kosframos

DEN BESTE PIZZABUNNEN

Legg igjen en kommentar

Denne oppskriften er nok til tre stk. pizza, eller to langpanner. Om det blir for mye så er deigen helt super å halvsteke og fryse ned!

Ca. 500 gr. hvetemel
1 pose Idun Pizzagjær (Viktig)
Ca 4 dl vann
1 egg
1/4 dl. olivenolje
1,5 ts salt

Bland alt det tørre og litt og litt vann til du har en deig som er smidig og ikke klissete. Kna så lenge du orker (i kjøkkenmaskin i 5-8 minutter). Ha i egg og salt til slutt. La heve i ca 1 time før du baker ut i ønsket fasong og tykkelse. Bruk gjerne godt med mel til utbaking.

Jeg forstekte bunnen på full styrke (250+) til den fikk litt brune flekker. Ta den så ut og ha på fyllet (husk at osten skal under resten av fyllet) og sett inn igjen i glovarm ovn og stek til osten er smeltet og den ser ferdig ut.

Tips til pizzafyll:
Bruk hjemmelaget salsa som pizzasaus, ha på revet ost, fetaost, rødløk og fenalår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s