Pomplemos

#Kosframos

TJUKKASBURGER!

Legg igjen en kommentar

Øystein Pølsa Pettersen sin «Tjukkasburger» er genial.

do_not_feed_bear-1.jpg

  • 500 g godt marmorert kvernert storfekjøtt eller karbonadekjøttdeig
  • 2 sjalottløk
  • ½ chili
  • Finkvernet havsalt
  • Nykvernet sort pepper
  • ½ dl vann

Ha kjøtt, løk og chili i en bolle. Tilsett salt, pepper og vann og bland godt. La blandingen stå minst en halv time før passende burgere formes. Stek burgerne gjerne i grillpanne på sterk varme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s